Αυτό το μικροσκοπικό γαϊδουράκι έχει ένα απίστευτο πάθος! Δείτε την ιστορία του

Αυτό το μικροσκοπικό γαϊδουράκι έχει ένα απίστευτο πάθος! Δείτε την ιστορία του

Κατάφερε να επιβιώσει, παρά την αντίθετη άποψη του κτηνιάτρου, και έκτοτε ζει σε σπίτι, υιοθετώντας την συμπεριφορά ενός... σκύλου!

Πρόκειται για τον Tiny Tim, ο οποίος λατρεύει να παίζει με... μαξιλάρια, κάνεις χαρές στην κηδεμόνα του όταν εκείνη επιστρέφει σπίτι και κουνάει την ουρά του σαν σκύλος.

Ο μικροσκοπικός γαϊδουράκος, ωστόσο, δεν ξεκίνησε την ζωούλα του όμορφα. Όταν τον βρήκε η (μετέπειτα) κηδεμόνας του ήταν τόσο μικρός, που έμοιαζε με κουνελάκι. Γεννήθηκε ελλιποβαρής και ο κτηνίατρος βρήκε ότι το συκώτι του δεν λειτουργεί σωστά και δεν ήταν πολύ αισιόδοξος ότι μπορεί να επιβιώσει.

Η κηδεμόνας του τον πήρε σπίτι της και άρχισε να τον ταΐζει στην αρχή κάθε 20 λεπτά όλη μέρα, έπειτα κάθε 40 και έπειτα κάθε ώρα.

Έτσι ο Tiny Tim δυνάμωσε και επειδή δεν μπορούσε να επιβιώσει έξω λόγω του μικρού μεγέθους του, έμεινε στο σπίτι και έγινε... κατοικίδιο!

Ο μικρούλης προσαρμόστηκε τέλεια στη ζωή στο σπίτι: έμαθε να κάνει την ανάγκη του έξω, έμαθε να κάνει διάφορα κόλπα, ενώ απέκτησε ένα τρομερό πάθος με τα... μαξιλάρια!

 Δείτε την απίστευτη ιστορία του!

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software