Ψάχνει σπίτι: Η υπέροχη Αβάνα, ημίαιμη Weimaraner-Pointer!

Ψάχνει σπίτι: Η υπέροχη Αβάνα, ημίαιμη Weimaraner-Pointer!

Η Αβάνα είναι ένα υπέροχο σκυλάκι 25 κιλών και 2 χρονών.

Είναι ένα υγιέστατο και πανέμορφο (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) Weimaraner-Pointer, που είχε βρεθεί αδέσποτο σε ένα χωριό. Έχει δεχτεί κακοποίηση- γεγονός που της άφησε μια μικρή φοβία για μεσήλικους άντρες. Κατά τ' άλλα είναι ιδιαίτερα κοινωνική και κοινωνικοποιημένη, λατρεύει τα χάδια και της αρέσει το παιχνίδι τόσο με τους ανθρώπους όσο και με άλλα σκυλιά.

Δεν τσακώνεται με άλλα σκυλιά, παρά μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αν κάποιο σκυλί τύχει να της επιτεθεί στο πάρκο. Με τις γάτες δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη, αλλά όταν τύχει να συναντήσει κάποια στο δρόμο, θέλει να παίξει μαζί της, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Έχει μάθει να ζει μες στο σπίτι και δεν λερώνει μέσα σε αυτό. Μικρότερη έκανε ζημιές, όταν έμενε μόνη της για κάποιες ώρες, πλέον το έχει περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι πιθανότητες να το ξανακάνει είναι μηδαμινές, όταν εκτονώνεται σωματικά και πνευματικά.

Είναι φύλακας του χώρου, από ένστικτο και έχει μάθει κάποιες βασικές εντολές (πχ. κάτσε, έλα, μείνε, μίλα, φτάνει, οκ κλπ) και είναι αρκετά υπάκουη παρότι μικρή ηλικιακά.

Επιπλέον, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και φέρει μικροτσιπ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6975622127

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software