Ψάχνει σπίτι: Ο γλυκός Prince, ο πρίγκιπας που δεν είναι πια θλιμμένος!

Ψάχνει σπίτι: Ο γλυκός Prince, ο πρίγκιπας που δεν είναι πια θλιμμένος!

Ο Prince είναι ένα από τα αδέσποτα του δήμου Ζωγράφου ο οποίος εντάχθηκε στο πρόγραμμα του δήμου και φιλοξενήθηκε στο Dogville στην ιδιωτική πανσιόν που συνεργάζεται ο δήμος στο Σχηματάρι, για πάνω από έναν χρόνο.

Δείτε την αγγελία του

 

Στο διάστημα αυτό μαράζωσε εντελώς και αδυνάτισε πολύ.

Χάρη στην ευγενική προσφορά 2 ανθρώπων, ο Prince βρίσκεται από 11/5 σε άλλο χώρο φιλοξενίας με πληρωμή, ασφαλής και σίγουρα πιο ευτυχισμένος.

Είναι ένα γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα, που δένεται πολύ!

Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και τα θηλυκά σκυλιά, με τα αρσενικά θέλει λίγη κοινωνικοποίηση. Στην βόλτα είναι καλός αν και δυνατό σκυλί. Ένας απόλυτα ανθρωποκεντρικός σκύλος, που σε κοιτά στα μάτια και τρίβεται πάνω σου για χάδια, λαχταρώντας να αφήσει πίσω του το διάστημα που έζησε εσώκλειστος σε ένα μικρό κλουβί πανσιόν.

Στις δύο πάνω φωτογραφίες είναι ο Prince στην παλιά πανσιόν, στις δύο κάτω είναι η μεταμόρφωσή του στην καινούργια!

Του κάναμε εσω/εξω αποπαρασίτωση και αιματολογικές εξετάσεις που βγήκαν όλες καλές αλλά λόγω διαταραγμένου πεπτικού συστήματος χρειάζεται άμεσα την κτηνιατρική τροφή gastrointestinal Royal Canin.

Αυτό το τρυφερό πλάσμα ψάχνει τον άνθρωπό του, εκείνον που δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ ξανά, θα έχει κάποια εμπειρία με σκύλους και θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τέτοιου σκύλου.

Ο Prince είναι 4-5 χρονών, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος, στειρωμένος, αρνητικός σε ερλίχια και καλαζάρ. Θα δοθεί εντός Αττικής, με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και μικροτσιπ καταχωρημένο στον νέο κηδεμόνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα στην σελίδα ή στο emali: pets@nooz.gr

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software