Γαλλικό μπουλντόγκ πέθανε 15' μετά τον κηδεμόνα του

Γαλλικό μπουλντόγκ πέθανε 15' μετά τον κηδεμόνα του

Όσοι κλικάρατε για να διαβάσετε αυτή την είδηση λογικά θα πιστεύετε ότι οι σκύλοι και τα ζώα γενικότερα έχουν αλάνθαστα ένστικτα και γνωρίζουν πολύ καλά πότε ένας άνθρωπος είναι αδύναμος ή συναισθηματικά ευάλωτος. 

Και επίσης λογικά, δε θα εκπλαγείτε από αυτή την ιστορία, απλώς θα επιβεβαιώσετε αυτό που ήδη πιστεύετε... Ότι τα ζώα έχουν απεριόριστη και ανιδιοτελή αγάπη προς τον άνθρωπο. 

Παρότι μόλις 25 ετών, ο Στιούαρτ Χάτσινσον είχε ήδη 8 χρόνια χημειοθεραπειών στην πλάτη του καθώς το 2011 διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Το τελευταίο διάστημα και δη τα τελευταία δύο χρόνια, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει δραματικά. 

Στις αρχές Ιουλίου ζήτησε από την οικογένειά του να επιστρέψει σπίτι ώστε να πεθάνει εκεί που γεννήθηκε και όχι σε μια κλινική.

Δίπλα του βρισκόταν όλο το 24ωρο τόσο ο Νέρο όσο και τα άλλα δύο σκυλιά της οικογένειας. Το γαλλικό μπουλντόγκ, όμως, είχε ελαφρώς ιδιαίτερα σχέση μαζί του. 

Όταν στις 11 του περασμένου Αυγούστου ο Χάτσινσον έκλεισε τα μάτια του, η οικογένεια κλήθηκε να διαχειριστεί και δεύτερη απώλεια. Λιγότερο από ένα τέταρτο αργότερα, πέθανε και ο Νέρο.

Για όσους έχουν αμφιβολία και ενδεχομένως να το θεωρούν σύμπτωση, να πούμε ότι ο Νέρο έχαιρε άκρας υγείας. Και ήταν μόλις δύο ετών... 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software