Ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε τη σκυλίτσα που πετσόκοψαν στην Ξάνθη

Ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε τη σκυλίτσα που πετσόκοψαν στην Ξάνθη

Η ιστορία της μας είχε λυπήσει αλλά και εξοργίσει για την ανθρώπινη βαναυσότητα απέναντι στα ζώα... Φαίνεται όμως ότι η τύχη της χαμογέλασε!

Ο λόγος για την μικρή Παλόμα, το μόλις δύο μηνών κουταβάκι, το οποίο κακοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, αφού κάποιος το πετσόκοψε με ψαλίδι και το ακρωτηρίασε.

Το ταλαιπωρημένο σκυλάκι υιοθέτησε ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του σκυλίτσα Μόλυ.

Σύμφωνα με το XanthiNea.gr, ο Μαυρίδης είχε βρεθεί κοντά στο άτυχο ζώο, το είχε επισκεφθεί στην Ξάνθη και είχε εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά είχε από την αρχή ζητήσει να το υιοθετήσει και να το πάρει σπίτι του μόλις γίνει καλά.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο αναφέρεται σε όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσες ημέρες για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του ζώου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου adespotoulia Xanthis .

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή σκυλίτσα είχε βρεθεί με κομμένο πόδι και αυτιά, καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Οι δράστες του φρικτού αυτού εγκλήματος έχουν επικηρυχθεί ενώ έχει γίνει και σχετική καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Για αυτό όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει έστω και ανώνυμα.

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Powered by TUODY Software