Ψάχνει σπίτι: Ο γλυκός Μέλλιος, που έχει περάσει πολλά...

Ψάχνει σπίτι: Ο γλυκός Μέλλιος, που έχει περάσει πολλά...

Ο Μέλλιος είναι ένας σκυλάκος με καρδιά κούταβου που έχει περάσει πολλά.

Βρέθηκε κακοποιημένος στην Κρήτη ως κουτάβι και υιοθετήθηκε από κάποιον στην Αθήνα, ο οποίος όμως όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον παρέδωσε στη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία δεν «ήθελε κι άλλο μπελά στο κεφάλι της».

Ο Μέλλιος για κάποιο άγνωστο λόγο έχασε ένα μέρος της πατούσας του, η οποία στη συνέχεια και υπό την ελλιπή φροντίδα της νέας του «κηδεμόνα» δεν έκλεισε ποτέ και έτσι οδηγήθηκε στον κτηνίατρο τον Ιούλιο του 2016 για ευθανασία.

Κι εδώ αρχίζει η δική μας ιστορία, όταν ο Μέλλιος απομακρύνθηκε από το άτομο αυτό, πέρασε μήνες σε κλινική, 7 φιλοξενίες επί πληρωμή και μια φιλοξενία, η οποία δεν έγινε ποτέ υιοθεσία.

Ο Μέλλιος είναι πλέον 7 ετών (ίσως και μεγαλύτερος), θέλει μια γωνίτσα δικιά του, καλό φαγητό για σκυλάκια με αλλεργία, ένα παπουτσάκι στη βόλτα του, μπανάκι μια φορά το μήνα γιατί το τρίχωμα του είναι αρκετά λιπαρό, και μπορεί να κάνει παρέα με όλους, αν και με τις γάτες περνάει μια περίοδο προσαρμογής.

Αυτός είναι ο Μέλλιος, δίνει μόνο αγάπη και πλέον θα δοθεί με ολοκληρωμένο και υπεύθυνο συμβόλαιο υιοθεσίας σε άνθρωπο που θα θέλει να τον βλέπουμε κι εμείς που τον λατρεύουμε και που, αν είχαμε χώρο σε δικό μας σπίτι, θα τον είχαμε υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή.

Τηλ. επικοινωνίας: 6980743290

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software