Πιτμπουλάκι θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά: Τα έβαλε με φίδι και πέθανε

Πιτμπουλάκι θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά: Τα έβαλε με φίδι και πέθανε

Προκειμένου να προστατέψει τα δύο παιδάκια των κηδεμόνων του από το τσίμπημα δηλητηριώδους φιδιού, δεν υπολόγισε τίποτα και τα έβαλε μαζί του, με αποτέλεσμα να το πληρώσει με τη ζωή του.

Ο Δίας, το μόλις 8 μηνών πίτμπουλ, βρισκόταν μαζί με τα παιδιά στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο σκύλος είδε το εξαιρετικά δηλητηριώδες και θανατηφόρο φίδι σε απόσταση αναπνοής από τα δύο παιδιά και κατάλαβε τον κίνδυνο για τα παιδιά.

Ο σκύλος του επιτέθηκε και αυτό το δάγκωσε τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα το κουταβάκι να παραλύσει και να ξαπλώσει στο χώμα, με το φίδι από κάτω του, νεκρό.Στην αρχή η οικογένεια δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, καθώς βλέποντας τα σημάδια στο σώμα του σκύλου και την περίεργη συμπεριφορά του και νόμιζε πως είχε τσιμπηθεί από σφήκα.

Όταν είδαν όμως το φίδι από κάτω του, τότε κατάλαβαν.
 
Η μητέρα των παιδιών πήρε τον Δία στην αγκαλιά της και έτρεξε στο κτηνιατρείο. Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν ο σύζυγος και τα παιδιά της.


 
Ο κτηνίατρος έκανε ένεση στον Δία, προκειμένου να του σώσει τη ζωή και είπε στην οικογένεια πως το πρώτο 24ωρο είναι πολύ κρίσιμο. Το επόμενο πρωί, η μητέρα κάλεσε στο κτηνιατρείο, με την ελπίδα, όπως ανέφερε, να ακούσει χαρμόσυνα νέα.

Δυστυχώς, η νοσοκόμα την πληροφόρησε πως ο Δίας είχε "φύγει".

«Χρωστάω τα πάντα σε αυτόν τον σκύλο και τώρα δεν είναι εδώ. Έσωσε τους γιους μου», είπε συντετριμμένη η μητέρα των παιδιών.

 

 

Powered by TUODY Software