Χτύπησε το γιο της με ηλεκτροσόκ για να πάει εκκλησία!

Χτύπησε το γιο της με ηλεκτροσόκ για να πάει εκκλησία!

Μάνα είναι μόνο μια από τη μια, από την άλλη η πίεσή της ομολογουμένως ώρες ώρες είναι ανυπόφορη πόσο μάλλον αν μιλάμε για μάνα... θρησκόληπτη.

Το περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών έρχεται να επιβεβαιώσει πως καμιά φορά φορά η τόσο μεγάλη πίεση μπορεί να αγγίξει την επικινδυνότητα, ιδίως αν στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα όπλο ηλεκτροσόκ.

Ανήμερα του Πάσχα των καθολικών μια μάνα είδε πως ο γιος της δε σηκωνόταν από το κρεβάτι με τίποτα προκειμένου να πάει μαζί της στην εκκλησία και σκέφτηκε πως να τον πείσει. Εδώ μπαίνει στην ιστορία ένα taser με το οποίο και του έκανε ένα μίνι ηλεκτροσόκ! 

«Πρέπει να είσαι κοντά στον Χριστό σήμερα» ήταν η ατάκα της μάνας, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευσε ότι χτύπησε τον γιο της, αλλά μόνο τον φόβισε με τον θόρυβο του πιστολιού.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στον "τόπο του εγκλήματος" είδαν ότι ο γιος της είχε σημάδια από το όπλο στο πόδι του και έτσι... εκείνη έκανε Πάσχα στο κρατητήριο και εκείνος όπως ποθούσε... αραχτός στο κρεβάτι σπίτι του! Τελικά, κανείς δεν υπήρξε κοντά στο Χριστό άγια μέρα!

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software