Τον σκότωσε και συνέχισε να οδηγεί με το πτώμα στη θέση του συνοδηγού

Τον σκότωσε και συνέχισε να οδηγεί με το πτώμα στη θέση του συνοδηγού

Μάθημα σε σεμινάρια για το πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγείς μεθυσμένος θα πρέπει να γίνει η ιστορία που ανέδειξε το Fox στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα το Σαν Ντιέγκο.  

Μια νέα κοπέλα ονόματι Esteysi ‘Stacy’ Sanchez πήρε τη λάθος απόφαση να οδηγήσει παρότι είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μια απόφαση που ενδέχεται να της στερήσει την ελευθερία για το υπόλοιπο της ζωής της μια και κινδυνεύει με ισόβια

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Sanchez αποκοιμήθηκε για δευτερόλεπτα στο τιμόνι με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να χτυπήσε με μεγάλη ταχύτητα τον 69χρονο άστεγο Jack Tenhulzen.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το θύμα πετάχτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στο παρμπριζ του αυτοκινήτου, έσπασε το τζάμι και κατέληξε στη θέση του συνοδηγού. 

Οποιοσδήποτε νηφάλιος άνθρωπος θα σταματούσε ή θα κατευθυνόταν αμέσως σε νοσοκομείο μια και ο Tenhulzen ήταν ακόμη ζωντανός. Η Σάντσες πήρε δεύτερη λάθος απόφαση και προτίμησε να πάει σπίτι της. 

Ο αρραβωνιαστικός της κάλεσε τις αρχές, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 69χρονος είχε πεθάνει λίγο μετά τη σύγκρουση από αιμορραγία, ενώ τον βρήκαν χωρίς το ένα του πόδι...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software