Έπεσε πάνω σε 3 Ferrari και πλήθος κόσμου τον βοηθά να... αποζημιώσει!

Έπεσε πάνω σε 3 Ferrari και πλήθος κόσμου τον βοηθά να... αποζημιώσει!

Έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκάλεσε ζημιές 390.000 δολαρίων, ωστόσο πλήθος κόσμου έσπευσε να τον βοηθήσει να συγκεντρώσει το ποσό προκειμένου να τον βοηθήσει να πληρώσει το λογαριασμό! 

Ο λόγος για τον 20χρονο Λιν Τσιν-χσιανγκ από την Ταϊβάν, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κολέγιο, για να βοηθήσει τη μητέρα του στο μαγαζί τους. 

Ο 20χρονος μόλις σχόλασε τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του άρρωστη. 

Τότε, αποφάσισε να κάνει εκείνος μια παράδοση που έπρεπε να γίνει από το μαγαζί τους... Λίγο πριν τις 6 το πρωί, εξαντλημένος, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω στις τρεις Ferrari...

«Σκέφτηκα "Ωχ, όχι! Έμπλεξα". Ανησυχούσα για το πώς θα πληρώσω τόσα χρήματα. Ήθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου, αλλά τα έκανα χειρότερα», είπε, μιλώντας στο ΒBC.
Αυτό που ακολούθησε έμοιαζε απίστευτο, ήταν όμως πραγματικό...

Στο άκουσα της είδησης, δεκάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να δώσουν χρήματα στον νεαρό προκειμένου να πληρώσει την επισκευή των πολυτελών αυτοκινήτων. 

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό. Ήδη έχουν γίνει περισσότερες από 100 δωρεές, από 4 δολάρια έως και 6.500 δολάρια! Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό καλό νέο για τον 20χρονο, αφού το κολέγιο τον προσκάλεσε να συνεχίσει και τις σπουδές του!

Αρκετοί χρήστες των social media κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Ωστόσο, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί!
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software