Μοναδική χειρονομία μητέρας βρέφους σε συνεπιβάτες της σε πτήση!

Μοναδική χειρονομία μητέρας βρέφους σε συνεπιβάτες της σε πτήση!

Μια συγκινητική κίνηση μιας μητέρας βρέφους 4 μηνών προς συνεπιβάτες της σε πτήση, κάνει το γύρο των social media. Έδωσε 200 σακουλάκια στους υπόλοιπους επιβάτες σε περίπτωση που κλάψει το παιδί της.

Η γυναίκα ταξίδευε από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας προς το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια μαζί με το παιδί της και πριν ξεκινήσει το ταξίδι μοίρασε στους συνεπιβάτες της τα πακετάκια, τα οποία περιείχαν ένα σημείωμα, ωτοασπίδες και διάφορα γλυκά.            

Ένας από τους επιβάτες δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από τη "συγκινητική χειρονομία", σχολιάζοντας πως "δεν ακούστηκε κιχ από το μωρό ούτε μια φορά". Βέβαια πολλοί επιβάτες σχολίασαν πως δεν ήταν ανάγκη να κάνει τέτοιο η μητέρα και πως θα έδειχναν κατανόηση.

"Ωραία κίνηση, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις πτήσεις και να κάνουμε γονείς με τα παιδιά τους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Όλοι ήμασταν μωρά κάποια στιγμή στη ζωή μας", είπε κάποια γυναίκα.

       

Το σημείωμα που υπήρχε μέσα στο σακουλάκι - το οποίο υποτίθεται ότι υπέγραφε το παιδάκι - έγραφε τα εξής:

"Πηγαίνω στις ΗΠΑ με την μαμά και γιαγιά μου να δω τη θεία μου. Έχω άγχος και φοβάμαι λιγάκι επειδή είναι η πρώτη μου πτήση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Σας παρακαλώ δικαιολογείστε με. Η μαμά μου ετοίμασε αυτό το σακουλάκι για εσάς με λίγες καραμέλες και ωτοασπίδες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τις αν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Καλό ταξίδι. Ευχαριστώ"

Powered by TUODY Software