Αυτή η μικροσκοπική καλύβα είναι το πιο διάσημο σπίτι του Airbnb!

Αυτή η μικροσκοπική καλύβα είναι το πιο διάσημο σπίτι του Airbnb!

Τα ακριβότερα πράγματα χωράνε σε μικρές συσκευασίες...

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, το πιο διάσημο σπίτι του Airbnb είναι μια μικροσκοπική καλύβα σε σχήμα μανιταριού, στην οποία η παραμονή για μια νύχτα κοστίζει 130 δολάρια!

Ονομάζεται Mushroom Dome Cabin και βρίσκεται στη μέση του δάσους στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έχει αναμονή μέχρι και... 9 μήνες, δηλαδή όποιος επιθυμεί να μείνει σε αυτή την ξύλινη απομακρυσμένη καλύβα θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο!

Στην καλύβα χωράνε μέχρι τρία άτομα: διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μία μικρή τηλεόραση, ένα σαλόνι με καναπέ που μετατρέπεται σε κρεβάτι και ένα μικρό μπάνιο, το οποίο δεν έχει πόρτα, αλλά... κουρτίνες.

Το πιο ωραία πράγμα βέβαια είναι η αυλή, η οποία εκτός ότι είναι καταπράσινη, καθώς το σπίτι βρίσκεται μέσα στο δάσος, διαθέτει και μπάρμπεκιου, το οποίο και ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Πέρα από την αυλή, ακόμη ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της καλύβας είναι ο γυάλινος θόλος που επιτρέπει στους επισκέπτες να κοιτάζουν τον έναστρο ουρανό το βράδυ ή το ηλιοβασίλεμα.

Πάντως ο λόγος που είναι τόσο λιτό το σπιτάκι δεν είναι τυχαίος, καθώς ο ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε υλικά που να μην ρυπαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το φυσικό περιβάλλον.

Το μικροσκοπικό σπιτάκι έχει 1.300 κριτικές στην πλατφόρμα του Airbnb, ενώ έχει πάρει 5 αστέρια για την καθαριότητα, την αξία και την τοποθεσία.

 

Powered by TUODY Software