«Φυλακίστε με, δεν θέλω να επιστρέψω στη γυναίκα μου»...

«Φυλακίστε με, δεν θέλω να επιστρέψω στη γυναίκα μου»...

Αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αρχές για να μην επιστρέψει σπίτι, στη γυναίκα του ήταν ένας 70χρονος από τη Φλόριντα, ο οποίος και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με το Fox News, ο Λέναρντ Όλσεν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχε βγει από την οροφή του αμαξιού, ενώ οδηγούσε.

Ένας άλλος οδηγός, που τον κατέγραψε σε βίντεο, ανέφερε ότι ο 70χρονος απλά καθόταν στην οροφή, με ανοιχτά τα χέρια, ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει!

Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία, αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί αυτό που έκανε και τόνισε πως «δεν γνωρίζει τίποτα» γι’ αυτά που του καταλογίζουν.

Όταν, όμως, του είπαν ότι κάποιος τον έχει καταγράψει σε βίντεο, τότε παραδέχθηκε την ενοχή του και δήλωσε πως είχε αποφασίσει να παραδοθεί στις Αρχές γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει πίσω στη γυναίκα του.

«Ο Olsen είπε πως ήθελε να παραδοθεί σε κάποιον αξιωματικό και με ρώτησε αν μπορεί να το κάνει σε μένα», σημειώνει ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στον φάκελο της υπόθεσης.

«Όταν τον ρωτήσαμε "γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό", ο Olsen απάντησε "Η γυναίκα μου μού φέρεται σαν να είμαι υπηρέτης και έχω κουραστεί"», αναφέρει ακόμη ο φάκελος.

Powered by TUODY Software