Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο για τα καλαμαράκια των 600 ευρώ

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο για τα καλαμαράκια των 600 ευρώ

Η ιστορία με τους αμερικανούς τουρίστες που πλήρωσαν 836 στη Μύκονο για ένα γεύμα με καλαμαράκια και μπύρες κάνει εδώ και δύο ημέρες τον γύρο του διαδικτύου, χάρη σε ένα από τα... «θύματα» που πόσταρε στο Trip Advisor φωτογραφία με την απόδειξη και διηγήθηκε την περιπέτειά του. 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου πέρασε χθες στην αντεπίθεση και μιλώντας στο Open ισχυρίστηκε ότι «ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες.

Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία». 

Αυτό, βέβαια, που δεν σχολίασε είναι ο ισχυρισμός του αμερικανού τουρίστα ότι δεν τους δόθηκε ποτέ κατάλογος με τιμές. Γιατί προφανώς ο καθένας μπορεί να χρεώνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα πρόθυμα να πληρώσουν. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να ξεγελά τους πελάτες. 

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης. 

«Η Μύκονος είναι το καλύτερο νησί στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται επαγγελματίες να κάνουν τέτοια πράγματα. εφόσον αυτά είναι ακριβή όπως ακούστηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software