«Ένοχη» δήλωσε 28χρονη δασκάλα για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

«Ένοχη» δήλωσε 28χρονη δασκάλα για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

Δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία (κι αυτό μοιάζει... δεδομένο) αμερικανίδα εκπαιδευτικός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. Η διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες, η Μπρίτανι Ζαμόρα παραδέχθηκε την ενοχή της και πλέον αναμένει την ποινή που θα της επιβληθεί. 

Η Ζαμόρα δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας κακοποίησης και της προσβολής δημοσίας αιδούς με άσεμνες πράξεις. Θύμα της ήταν ένας 13χρονος μαθητής της στο Las Brisas Academy στην Αριζόνα. 

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο μαθητής, η δασκάλα του, η οποία ήταν και παντρεμένη, του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στα σόσιαλ μιντια. Το επόμενο... στάδιο ήταν να συνευρεθεί μαζί του περισσότερες από μία φορές, τόσο στο αυτοκίνητό της όσο και εντός του σχολείου!

Η Ζαμόρα συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018, όταν οι γονείς του αγοριού ανακάλυψαν γραπτά μηνύματα ανάρμοστου περιεχομένου ανάμεσα στην ίδια και τον γιο τους. Οι γονείς κατέθεσαν μάλιστα μήνυση τόσο κατά της εκπαιδευτικού, όσο και κατά του σχολείου, απαιτώντας αποζημίωση ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων. 

Powered by TUODY Software