'Εζησε το πιο εφιαλτικό ραντεβού της ζωής της

'Εζησε το πιο εφιαλτικό ραντεβού της ζωής της

Ένα εφιαλτικό ραντεβού επιφύλασσε η μοίρα στην 21χρονη Λόρα Κουκ, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που την βίασε όταν ήταν παιδί.

Η Λόρα κακοποιήθηκε από τον γείτονά της, τον 49χρονο Μπράιαν Ντικ, όταν ήταν μόλις 10. Ο οδηγός φορτηγού φυλακίστηκε για εννέα χρόνια στο Εδιμβούργο τον Νοέμβριο του 2011.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, η 21χρονη τον είδε στο νοσοκομείο Falkirk, όπου είχε πάει για μια συμβουλευτική-ψυχολογική συνεδρία.

«Πήγα στην αίθουσα αναμονής και είδα τον Brian Dick και τον αστυνομικό που τον πρόσεχε να περιμένει να δει τον κοινωνικό λειτουργό του. Ξεκίνησα να φωνάζω:"Παιδεραστή! " Μία από τις προϋποθέσεις της ποινής ήταν ότι αν τύχαινε ποτέ να με πλησίαζε έπρεπε να απομακρυνθεί. Αλλά κάθισε εκεί. Ο διευθυντής ήρθε και ζήτησε συγγνώμη. Είπε: "Είναι εντάξει, είναι εντάξει, θα τον μετακινήσουμε." Τρελάθηκα, έτρεμα, ήμουν άρρωστη» ανέφερε η ίδια.

Ο Ντικ κακοποίησε τη Λόρα, αφού γνώρισε φιλικά την οικογένειά της και πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως... μπέιμπι σίτερ.

Τη βίαζε για πάνω από 18 μήνες, δένοντάς την με ταινία και καλώδια.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να εμποδίζει έναν απελευθερωμένο βιαστή να επιστρέψει στην ίδια κοινότητα με το θύμα του.

Η Λόρα είναι τώρα πολύ φοβισμένη για να βγει από το σπίτι της. «Από την ηλικία των 12 ετών, βλέπω συνεχώς ψυχολόγους και συμβούλους», είπε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software