Έγκυος στον 6ο μήνα πέθανε λίγα λεπτά πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Έγκυος στον 6ο μήνα πέθανε λίγα λεπτά πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μια απίστευτη ιστορία που καταγράφεται στα πολύ σπάνια περιστατικά, σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Σάο Πάουλο. 

Ο πυροσβέστης Φλάβιο Γκονσάλβες και η μόλις 30 ετών καλλονή σύζυγός του, Τζέσικα Γκουέδες, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ετοιμάζονταν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Πανευτυχείς αμφότεροι, καθώς η Τζέσικα ήταν έξι μηνών έγκυος, κάλεσαν όλους τους φίλους και τους συγγενείς τους για μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή και ένα ακόμη εντυπωσιακότερο γλέντι.

Η νύφη παραπονέθηκε για δυσφορία όταν βρισκόταν μέσα στη λιμουζίνα που τη μετέφερε στην Εκκλησία. Κι όταν πια έφτασαν στον προορισμό, η Φλάβιο ήταν αναίσθητη στο πίσω κάθισμα. Αρχικά, οι γονείς της και ο σύζυγός της θεώρησαν ότι λιποθύμησε από το πολύ άγχος. Κανείς δε γνώριζε ότι υπέφερε από προεκλαμψία κι η λιποθυμία της μόνο επιπόλαια δεν ήταν. 

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ευχάριστο σε μια πολύ δυσάρεστη είδηση είναι ότι οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν το μωρό με καισαρική και σύμφωνα με τα βραζιλιάνικά ΜΜΕ, η μικρή χαίρει άκρας υγείας...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software