Στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς ο Β. Μαρινάκης

Στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς ο Β. Μαρινάκης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, τους οποίους επισκέφτηκε μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Νικοπολίδη.

Τον κ. Μαρινάκη καλωσόρισε ο Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Κωνσταντίνος Παπαναγιωτόπουλος και οι μικροί μαθητές του δώρισαν έναν πίνακα που παραπέμπει στη θάλασσα και τη ναυτιλία.

Ο κ. Μαρινάκης μοίρασε δώρα και μπάλες στα παιδιά και μίλησε για τη ρόλο του αθλητισμού, ιδιαίτερα σημαντικό στη διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών.

Ο Ολυμπιακός είναι τα παιδιά του, το μέλλον αυτής της ομάδας είναι τα παιδιά του και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει, όπως έδινε πάντοτε, ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους, κάτι που φαίνεται διαρκώς και από τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αλλά και σε όλες τις Σχολές του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Σε αυτό στάθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, στη δήλωση την οποία έκανε.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου του Ολυμπιακού:

"Θα ήθελα να χαιρετήσω όλους εσάς που βρίσκεστε μαζί μας σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί βλέπω κοντά μας πάρα πολλά παιδιά.

Για εμάς, σε οτιδήποτε κάνουμε, προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά και ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχει μια τεράστια κοινωνική προσφορά στον τόπο μας και ειδικότερα στον Πειραιά.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού στα οποία η ομάδα μας πρωταγωνιστεί να υπάρξει ένα φυτώριο αθλητών από παιδιά του Πειραιά.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά μας να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, να αφιερώνουν πολλές μέρες της ημέρας στον αθλητισμό, γεγονός που θα τους βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον.

Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, προσφέρει σε πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, σχολεία και ιδρύματα, τόσο σε επίπεδο οικονομικής βοήθειας όσο και με υλικό. Έχουμε δημιουργήσει εγκαταστάσεις για να μπορούν τα παιδιά του Πειραιά να αθλούνται".

Powered by TUODY Software