Ο Λουκάνικος επέστρεψε στα διεθνή ΜΜΕ!

Ο Λουκάνικος επέστρεψε στα διεθνή ΜΜΕ!
Μέσα στη ζοφερή ατμόσφαιρα της Ελλάδας, ένας σκύλος βοηθάει στο να... σκάσει ένα μικρό χαμόγελο. Διότι δεν είναι λίγο να γνωρίζεις ότι ο πιο γνωστός σκύλος παγκοσμίως αυτή τη στιγμή είναι ο... Λουκάνικος. Ο οποίος επέστρεψε στα διεθνή μίντια!

Στην πορεία και τα επεισόδια της Τετάρτης (5/10) υπήρξε πανταχού παρών, εμφανίζεται στα περισσότερα βίντεο, παίρνει... πόζες για τις φωτογραφίες, τρέχει μαζί με τους διαδηλωτές και γαυγίζει στους... αστυνομικούς.

Ο Λουκάνικος έχει εντυπωσιάσει τόσο, ώστε τη φορά αυτή ο Guardian αφιέρωσε δημοσίευμα για εκείνον στην ιστοσελίδα του, υπό τον τίτλο-σχόλιο "Την ώρα που που οι διαδηλώσεις εναντίον της λιτότητας ξεσπούν και πάλι στην Αθήνα, ο σκύλος ο Κανέλλος, ο οποίος παραβρέθηκε στις περισσότερες από τις διαδηλώσεις του παρελθόντος, εμφανίζεται εκ νέου στην πρώτη γραμμή".

Οι βρετανοί δημοσιογράφοι, βεβαίως, κάνουν ένα μικρό λαθάκι, καθώς άλλος είναι ο Λουκάνικος και άλλος ο εξίσου διάσημος Κανέλλος, ο οποίος -δυστυχώς- πέθανε.  

Το βίντεο του Guardian:


 
Τον περασμένο Ιούνιο και το BBC έκανε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του για τον Λουκάνικο, ενώ ήταν και πρώτο θέμα σε επισκεψιμότητα!

Η δημοφιλία του Λουκάνικου όχι μόνο δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά οδηγεί και σε... πολιτικές σκέψεις. 8,379 άτομα δηλώνουν στο Facebook ότι θέλουν να δουν τον Λουκάνικο "Πρωθυπουργό Εθνικής Ενότητας".

Ο Λουκάνικος έχει και το δικό του τραγούδι: "The Riot Dog" και οι στίχοι αναφέρονται στις διαδηλώσεις στην Ελλάδα και τον ρόλο του "Λουκάνικου".


Powered by TUODY Software