Μαρινάκης: "Θα γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι"

Μαρινάκης: "Θα γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι"
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Παρουσία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και διευθυντικών στελεχών της ΠΑΕ, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές, καθώς και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο για τη σωστή λειτουργία του Θρύλου, αντάλλαξαν επίσημα τις ευχές τους για καλό και πάνω από όλα "ερυθρόλευκο" έτος!

"Ο Ολυμπιακός μας να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, να παραμένει αυτοκράτορας στην Ελλάδα και πάντοτε να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", δήλωσε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας και συνέχισε: "Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά και να καλωσορίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού τα νέα της μέλη. Τον Ιβάν Μαρκάνο, που βέβαια ήταν και παλαιότερα εδώ, καθώς και τον Πελέ. Σε μία εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δίνει χαρά στον κόσμο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με την καθημερινή σας δουλειά και κυρίως με αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας. Ένα κλίμα οικογενειακό που σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες μας".

"Στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία. Μπορείτε να το καταφέρετε και να κάνετε την υπέρβαση. Δεν το λέω για να σας εμψυχώσω. Το λέω γιατί πιστεύω πραγματικά ότι μπορείτε να το καταφέρετε, το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε".

"Η ομάδα μας όπως βλέπετε μεγαλώνει διαρκώς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλέον ξέρουν ότι ερχόμενοι στον Πειραιά, ερχόμενοι στην Ελλάδα και στον ευρωπαϊκό Ολυμπιακό, πηγαίνουν σε μία ομάδα που βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου. Και οι παίκτες που είναι δικά μας παιδιά, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλάζουν σε αυτή την ομάδα επίπεδο και μπορούν να πρωταγωνιστούν και στα μεγάλα πρωταθλήματα".

"Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες και τα μεταγραφικά ζητήματα, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δήλωσα ότι όνειρό μου είναι να μην έχει ο Ολυμπιακός ανάγκη κανέναν πρόεδρο και να είναι αυτάρκης και πανίσχυρος οικονομικά, από μόνος του! Δεσμεύτηκα για την εξυγίανση και με κόπο κάναμε αυτή την ομάδα υπόδειγμα υγείας, ακόμη και για τα αυστηρά ευρωπαϊκά στάνταρντς. Υποσχέθηκα επίσης ότι η ομάδα θα έχει ισχυρό ελληνικό στοιχείο, ότι ο κορμός της θα είναι ελληνικός και βλέπετε ότι αυτό γίνεται στην πράξη. Οι διεθνείς του Ολυμπιακού είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής ποδοσφαίρου που θα μας εκπροσωπήσει στην Βραζιλία. Και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί όπως διαπιστώνουν όλοι, ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερη αξία στους Έλληνες παίκτες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την στρατηγική του. Είμαστε αποφασισμένοι να πηγαίνουμε διαρκώς ψηλότερα τον Ολυμπιακό. Και φυσικά το όραμά μας είναι και ευρωπαϊκό. Δεν θα μας σταματήσει τίποτα! Όλες οι κινήσεις που γίνονται, γίνονται με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού".

"Και κάτι ακόμα. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τα όνειρα των ποδοσφαιριστών που έρχονται και παίζουν με την ερυθρόλευκη. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί υπάρχει μια ηρεμία, υπάρχει μια ατμόσφαιρα στην ομάδα, που σας βοηθά να βελτιωθείτε και να αλλάξετε επίπεδο. Και είναι σημαντικό και για εσάς και για τους προπονητές σας αυτό. Και ό,τι γίνεται, γίνεται για να είναι ο Ολυμπιακός πάντα αυτοκράτορας και πάντα στην ελίτ της Ευρώπης. Από εσάς θέλουμε δουλειά και νίκες. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος από την πρώτη ανάσα του για να είναι νικητής. Ζήτω ο Ολυμπιακός".

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου γευμάτισε, πέρασε λίγη ώρα ξεγνοιασιάς, ενώ οι εφετινοί τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Γκαετάν Μπονγκ και Νταβίδ Φουστέρ, καθώς και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος και ο φροντιστής Δημήτρης Καραπιπέρης.

Διαβάστε ακόμη

Powered by TUODY Software