Αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε περίπου τρεις μήνες αναμένεται να αρχίσουν τα έργα της κατασκευής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη και συζήτησαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της συνάντησης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι  σε 90 με 100 ημέρες το αργότερο θα αρχίσουν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Eπί της ουσίας κάναμε ένα τυπικό ραντεβού με τον Υπουργό στην διάρκεια του οποίου συμφωνήσαμε σε όλα. Θα ενημερωθείτε σχετικά, θα υπάρξει Δελτίο Τύπου από την ΑΕΚ και από το Υπουργείο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και δεν νομίζω πως έχουμε άλλα θέματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα. Είμαστε πλέον έτοιμοι να πάμε το νομοσχέδιο στη Βουλή προς ψήφιση
", δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Μανιάτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για το πότε υπολογίζει να αρχίσουν τα έργα ξεκαθάρισε: "Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια, Αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου στα χέρια μας δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες. Μόλις βγει, πράγμα που πιστεύω θα γίνει σε περίπου 60 μέρες μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια. Και έπειτα μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 με 100 μέρες θα μπορούμε να έχουμε μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχει διαβεβαίωση από την Κυβέρνηση πως το σχέδιο νόμου θα γίνει το γρηγορότερο δυνατό και είναι σημαντικό πως το υποστηρίζει το Υπουργείο".
Powered by TUODY Software