Ενωτικός για το καλό του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης

Ενωτικός για το καλό του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο και τους υπόλοιπους προέδρους της Super League, στο Δ.Σ. της Πέμπτης με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος ανοίξει δίαυλο επικοινωνία με όλους όσοι θέλουν να υπάρξει αναβάθμιση στο προϊόν της Super League.

"Δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσουμε όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου και ειδικά αν υπάρχουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τον συνεταιρισμό και ειδικά τις μικρομεσαίες ομάδες που τον έχουν ακόμα περισσότερο ανάγκη. Για να κάτσουμε και να συζητήσουμε όμως πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν θα τορπιλίζουν τα ίδια τα μέλη του, τον συνεταιρισμό και συνολικά το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο κύριος Μαρινάκης και συνέχισε:

"Δεν μπορεί κάποιοι να δημιουργούν ζητήματα ή να παρουσιάζουν θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάνοντας ζημιά στο ποδόσφαιρο και την ίδια τη Λίγκα της οποίας είναι μέλη. Αν θέλουμε να έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας βοηθήσουμε όλοι".
Powered by TUODY Software