"Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό"

"Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό"
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε ότι ο Άλαν Πουλίδο έχει υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε λόγο για 4 προσθήκες πολύ καλών παικτών και 2 νεαρών Ελλήνων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι δηλώσεις Μαρινάκη στον "Real FM"

Για τον ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα
"Στην Τούμπα, αυτή την κτηνωδία που έγινε πριν ένα μήνα δεν είδα ούτε να την καταδικάζουν, ούτε να παίρνουν μέτρα. Το ζητούμενο αυτό είναι. Ότι πρέπει να παρθούν μέτρα".

Για το θέμα της βίας στα γήπεδα
"Νομίζω πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθούν λύσεις από μέσα. Δηλαδή, αν δείτε τι έγινε στην Τούμπα, τι έγινε στη Λεωφόρο, θα δείτε πως πολλά μπορούσαν να κάνουν οι πρόεδροι και οι ιδιοκτήτες των ομάδων αυτών αλλά δεν το έχουν πράξει. Όταν αποφασίσουν να το πράξουν και το κάνουν, τότε θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι".

Για το ενδεχόμενο να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές για τις ομάδες
"Δεν έχουμε κανένα θέμα με το να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές. Έχει σημασία όμως και το τι γήπεδο έχεις, πως συμπεριφέρεσαι στους οπαδούς, πόσο συχνά τους βλέπεις, τι τους λες. Δεν είναι κάτι που βλέπεις ξαφνικά".

Για την πολιτική στις μεταγραφές του Ολυμπιακού
"Η πολιτική δεν αλλάζει. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι το εξής. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με τέσσερις πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επίσης, στον Ολυμπιακό έρχονται σύντομα δυο Ελληνόπουλα. Πρόκειται για δυο πολύ ταλαντούχους νέους που τους θέλουμε κοντά μας. Ελπίζουμε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να τελειώσει το θέμα".

Για το θέμα του Πουλίδο
"Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και περιμένουμε να τελειώσουν κάποια γραφειοκρατικά στο Μεξικό. Περιμένουμε ενημέρωση από τους δικηγόρους μας, δεν είναι και οι πιο γρήγοροι άνθρωποι στον κόσμο στο Μεξικό".

Για την περίπτωση Ντιοπ
"Τον Ντιοπ τον παρακολουθούμε δυο χρόνια, έχουμε κάνει μια πρόταση. Θα πρέπει όμως κι αυτός να δεχθεί τους όρους μας".

Για το αν θα μείνει ο Σαβιόλα
"Ο Σαβιόλα μένει".

Για την ονοματολογία που ξεκινά από τον Σαμαρά και σταματά στον Ροναλντίνιο
"Υπάρχουν 3-4 πάρα πολύ καλοί παίκτες. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που οι ειδικοί του ποδοσφαίρου τους ξέρουν και τους παρακολουθούν και υπάρχουν και πολύ καλοί παίκτες που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά είναι μεγάλοι σε ηλικία. Δεν θέλω να μπω σε ονόματα, είναι λεπτό το θέμα. Οι 3 παίκτες που διεκδικεί ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλοί κι ελπίζουμε μετά τον τελικό του Champions League να έχουμε εξελίξεις".

Για τη διαιτησία
"Εγώ είχα κάνει μια πρόταση την τελευταία φορά στη Super League. Είχα προτείνει να έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα δυο αρχιδιαιτητές από το εξωτερικό που να έχουν εμπειρία και καλό όνομα, οι οποίοι και θα ορίζουν και θα ελέγχουν τους παρατηρητές της διαιτησίας. Εμείς θέλουμε η ελληνική διαιτησία είναι να πάει πιο ψηλά, να οργανωθεί και να βλέπουμε λιγότερα λάθη στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει, θέλει μια αντίστοιχα καλή διαιτησία στα γήπεδα".

Για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού
"Εγώ θέλω την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς για τον απλούστατο λόγο. Όταν αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και ανταγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός στην Ευρώπη. Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς".
Powered by TUODY Software