Το απίστευτο γράμμα της Φούλαμ σε νεόνυμφους

Το απίστευτο γράμμα της Φούλαμ σε νεόνυμφους
Σε άλλο επίπεδο πήγαν την επικοινωνία με τους φιλάθλους οι ιθύνοντες της Φούλαμ, που έστειλαν γράμμα σε έναν νεόνυμφο φίλαθλο του συλλόγου, εξηγώντας του ότι οι Λονδρέζοι θα είναι πάντα η πρώτη του αγάπη και δεν θα τους υποκαταστήσει ποτέ η σύζυγός του!

Με απεριόριστες δόσεις αγγλικού χιούμορ, οι άνθρωποι του συλλόγου ευχήθηκαν στο ζευγάρι και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι... παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Η επιστολή της Φούλαμ

"Αγαπητέ Μαρκ,

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του επιτελείου της Φούλαμ, θα θέλαμε να σου ευχηθούμε πολλά συγχαρητήρια για την μέρα του γάμου σου. Ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι που θα το θυμάσαι για πάντα και να έχεις πολλά, πολλά χαρούμενα χρόνια μαζί με τη νέα σου σύζυγο, Λίζα.

Την ώρα που η Λίζα είναι θαυμάσια και σχεδόν τέλεια (αφήνουμε στην άκρη την επιλογή ομάδας), εμείς στη Φούλαμ γνωρίζουμε πως θα είμαστε για πάντα το Νο1 στην καρδιά σου. Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, ειδικά αυτές τις μέρες.

Τώρα πως θα εξισορροπήσεις τη Φούλαμ και την γυναίκα σου είναι θέμα δικό σου και επειδή έχασες το σπουδαίο φιλικό με την Ίπσουιτς σήμερα το απόγευμα, ξέρουμε ότι θα σε βλέπουμε στο «Κότατζ» κάθε Σάββατο, από εδώ και στο εξής.

Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

Με εκτίμηση, Φούλαμ (η πραγματική σου αγάπη)".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software