Ο Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό
Η Φούλαμ επισημοποίησε την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Οι Λονδρέζοι εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής (31/08) με την οποία ενημερώνουν ότι οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία ώστε ο διεθνής επιθετικός να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι οι τραυματισμοί περιόρισαν τις συμμετοχές του 26χρονου ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο μόλις σε 3, ενώ τονίζονται οι επιτυχίες του "Μητρογκόλ" στο λιμάνι.

"Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδας", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, που καταλήγει με ευχές για καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν.Μήτρογλου: Ήθελα Champions League

Ακολούθως, ήρθε και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η οποία συνοδεύτηκε με δηλώσεις του Μήτρογλου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.

Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ".

Θυμηθείτε τα πεπραγμένα του Μήτρογλου το 2013

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software