Εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό στον Ντάλας

Εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό στον Ντάλας
Ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Χιου Ντάλας, είχε μία πρώτη επίσημη γνωριμία με τους επικεφαλής των ομάδων της Super League, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρουσιάζουν ένα video στο οποίο εξέθεσαν την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Το video προερχόταν από το τρέιλερ του υποτιθέμενου περιοδικού των "πρασίνων" υπό τον τίτλο "Παράγκα και Όραμα", που καταπιάνεται με τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι Γιώργος Βρέντζος και Θόδωρος Γιαννίκος, μάλιστα, φρόντισαν να υποτιτλίσουν στα αγγλικά το video, ώστε να κατανοήσει πλήρως περί τίνος πρόκειται ο Σκοτσέζος πρώην διαιτητής.

"Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, για να μη δώσω σε κάτι τέτοιο αξία", ήταν η αντίδραση του Ντάλας μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του επίμαχου video.

Από εκεί και πέρα, ο 56χρονος παράγοντας υποστήριξε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και διαθέτει καλή διαιτησία, ενώ πρόσθεσε ότι σκοπεύει να διαφυλάξει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως επίσης και τη μη πίεση προς τους άρχοντες του αγώνα.

Από τη μεριά του, ο Τάκης Φύσσας, ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, δήλωσε: "Ως Παναθηναϊκός έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιου Ντάλας".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software