Στα άκρα για το γήπεδο ΑΕΚ και Δήμος

Στα άκρα για το γήπεδο ΑΕΚ και Δήμος
Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η κίνηση του δημάρχου Νέας Φιλαδελφείας, Άρη Βασιλόπουλου, να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του γηπέδου.

Η Ένωση θεωρεί ότι η κίνηση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι ο Δήμος δεν θέλει το γήπεδο στην περιοχή, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να οδηγούνται σε οριστική ρήξη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προγραμμάτισε σύσκεψη με τους συνεργάτες του τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τις επόμενες κινήσεις που μπορούν να κάνουν μόνοι τους, πλέον, καθώς φαίνεται ότι το χάσμα με τις δημοτικές αρχές είναι πλέον αγεφύρωτο.

Η ΑΕΚ καλείται να βρει τα επιχειρήματα που θα αντικρούσουν τον Δήμο στο ΣτΕ, σκληραίνοντας τη στάση της και προσπαθώντας να ασκήσει πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Αλμέιδα και Γιάννου στο προσκήνιο

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η επιστροφή του τεχνικού διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην απόκτηση σέντερ φορ, με τον Ούγκο Αλμέιδα να είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά εξετάζει κι άλλη εναλλακτική.

Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι ενοχλήσεις του Μιχάλη Μπακάκη στον έσω πλάγιο έχουν προκαλέσει ανησυχία, με τον παίκτη να υποβάλλεται σήμερα σε εξετάσεις.
Powered by TUODY Software