Συνάντηση ΥΠΕΝ για το θέμα γηπέδου της ΑΕΚ

Συνάντηση ΥΠΕΝ για το θέμα γηπέδου της ΑΕΚ
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ παρουσία του δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου της ομάδας.

Κατά τη συνάντηση όλες οι πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ εξετάστηκαν ειδικά τα θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στις λεπτομέρειες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: "Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μια εύκολη συζήτηση αλλά το γεγονός ότι βρεθήκανε και οι δύο πλευρές μαζί με το Υπουργείο στο ίδιο τραπέζι, νομίζω ότι βάζει τα πράγματα σε ένα δρόμο".

"Συμφωνήσαμε να δημιουργηθεί μια κοινή ομάδα εργασίας από την ΑΕΚ, από το Δήμο, από το Υπουργείο μας, να καλέσουμε και την Περιφέρεια για να δούμε σ’ αυτό το διάστημα της διαβούλευσης ζητήματα που σχετίζονται με την Περιβαλλοντική αδειοδότηση".

"Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές είναι πιο ώριμες και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που τελικά να ισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες τις ΑΕΚ, στον κόσμο της, την ιστορικότητά της, τις ανάγκες τις πόλης, τους νόμους και, νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε".
Powered by TUODY Software