Η απόφαση του Εφετείου για τον Παναθηναϊκό

Η απόφαση του Εφετείου για τον Παναθηναϊκό
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Basket League ο Παναθηναϊκός, μετά από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

Στις 22 Ιουλίου, η ΕΕΑ είχε αποφασίσει να ανακαλέσει την άδεια μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, θεωρώντας ότι είναι εικονική.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου".
Powered by TUODY Software