Νέα ήττα για τις Γυναίκες, 16-6 από τη Ρωσία

Νέα ήττα για τις Γυναίκες, 16-6 από τη Ρωσία
Μέτρια παρουσία εκ νέου για την  Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι, η οποία συνδυάστηκε με ήττα από τη Ρωσία με 16-6.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Σάκη Κεχαγιά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ ούτε επιθετικά ήταν σε καλή μέρα, κάτι που είναι εμφανές και από το τελικό σκορ.

Οι διεθνείς μας άνοιξαν πρώτες το σκορ με την Ασημάκη, ενώ στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ωστόσο, στην συνέχεια η Ρωσία ανέβασε αισθητά τον ρυθμό της και στο δεύτερο οκτάλεπτο σκόραρε πέντε τέρματα και προηγήθηκε με 8-3. Στην τρίτη περίοδο η Εθνική μας εξακολούθησε να προβληματίζει επιθετικά και πέτυχε μόλις ένα τέρμα, ενώ στην τελευταία περίοδο οι Ρωσίδες ανέβασαν πολύ τον ρυθμό τους και πέτυχαν ακόμη επτά γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 16-6.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που την οδήγησε παράλληλα στην 4η θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Τουρκία.

Οι Τσουκαλά και Μανωλιουδάκη πέτυχαν δύο τέρματα από ελληνικής πλευράς, ενώ από την Ρωσία τρις σκόραραν οι Τανκίεβα και Σιμάνοβιτς, και δύο γκολ πέτυχαν Καρίμοβα, Λισούνοβα και Σομπόλεβα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Α’ Ομίλου, η Ολλανδία νίκησε με 28-2 την Πορτογαλία και η Ουγγαρία με 27-1 την Τουρκία.

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 1-1, 7-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγ.)

Ολλανδία  (67-12)  9
Ρωσία  (66-11)  9
Ουγγαρία  (46-21)  6
ΕΛΛΑΔΑ  (39-28)  3
Πορτογαλία  (10-76)  0
Τουρκία  (1-81)  0
Powered by TUODY Software