Μαρινάκης: Αίσθημα απόλυτης δικαίωσης και ευχαρίστησης

Μαρινάκης: Αίσθημα απόλυτης δικαίωσης και ευχαρίστησης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για τη 10η αγωνιστική της Super League και υπογράμμισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την κακή διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Για το αν η νίκη αυτή ισοδυναμεί με πρωτάθλημα
"Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Ακόμα στην αρχή είμαστε. Αυτό έχει σημασία για τα εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα. Σήμερα νιώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Το συναίσθημα της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα. και το συναίσθημα της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, πολύ ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, χωρίς ο Ολυμπιακός να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Χαρήκαμε ιδιαίτερα, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, να είστε όλοι γεροί".

Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός
"Να τα κρίνετε εσείς, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε το λόγο για τη διαιτησία. Εγώ μιλάω για τα εκατομμύρια του κόσμου μας. Και μιλάω για το πόσο ωραία αισθανθήκαμε".

Για το αν υπάρχει διάθεση να καθίσουν οι "μεγάλοι" στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο
"Η διάθεση που υπάρχει είναι χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε τόσα χρόνια, να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software