Απόλυτη δικαίωση για Ολυμπιακό και Μαρινάκη

Απόλυτη δικαίωση για Ολυμπιακό και Μαρινάκη
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Τετάρτη ακύρωσε την απόφαση-σκάνδαλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο τόσο στον πρωταθλητή Ελλάδας όσο και στον πρόεδρό του.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Επιτροπή είχε επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και ακόμη 150.000 ευρώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνοντας διορία ενός μήνα για διοικητικές αλλαγές, μεταξύ αυτών και προέδρου.

Αρχικά, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με προσωρινή διαταγή (12/1/16), είχε μπλοκάρει την απόφαση-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το μέλος της ΕΕΑ, Παναγιώτης Περάκης, με επιστολή του στις 14/12/15 προς τον πρόεδρο της επιτροπής, Κωνσταντίνο Παπαλάκη, είχε χαρακτηρίσει παράνομη την απόφαση που λήφθηκε με ψήφους 4-3 και με διπλή αυτή του Παπαλάκη, καθώς ο τελευταίος με το έτσι θέλω δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στη ψηφοφορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software