"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα"

"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα"
Με την παρουσία του Πρόεδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε η κοπής της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το παρών στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα 264 παιδιά των ομάδων της Ακαδημίας και η ομάδα από τα ειδικά σχολεία του Πειραιά η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα "Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό", έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ", Γιώργος Παύλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής, Φρανσουά Μοντεστό, και ο Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, Κούλης Δουρέκας.

Παρόντες ήταν όλοι οι προπονητές και τα στελέχη της Ακαδημίας αλλά και ο Διευθυντής ΕΚΕ, Δομένικος Μασούλας και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παιδιά που αποτελούν ίνδαλμα για όλα τα μέλη της Ακαδημίας, ο Γιώργος Μανθάτης, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Δημήτρης Νικολάου, που πλέον είναι μέλη της πρώτης ομάδας.Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός πανηγύρισαν μέσα στο 2016 την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων Super League K-20 και Κ-15 και την άνοδο στην μεγάλη ομάδα παιδιών που έχουν θητεύσει και γαλουχηθεί στην Ακαδημία.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που στελεχώνουν τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού τόνισε:"Θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλους σας καλή χρονιά με υγεία, χαρές και επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για άλλη μια χρονιά εδώ μαζί σας, με τα παιδιά, τους προπονητές και όλο το επιτελείο εδώ στο  Ρέντη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπάρχουν εδώ μέσα και τους βλέπετε και εσείς παίκτες της ομάδας που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την προεδρία του Ολυμπιακού, το 2010, είχα πει  ότι όνειρο μας είναι να φτιάξουμε τα Τμήματα Υποδομής και μετά από κάποια χρόνια να δούμε πολλούς παίκτες στη βασική ενδεκάδα και στη 18αδα της ομάδας.Αυτό το όνειρο πλέον είναι πραγματικότητα,  δεν είναι μια υπόθεση, και αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά υπήρχαν συντονισμένες προσπάθειες και σκληρή δουλειά. Υπήρξε επίσης και ένας άνθρωπος που είναι ίσως ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που τόλμησε ν’ αναδείξει αυτά τα παιδιά και να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα.  Να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να πρωταγωνιστούν σ’ αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι.Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τα Τμήματα Υποδομής και θεωρούμε ότι είναι καλό για τον σύλλογο, για την περιοχή μας και για τον τόπο. Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται αλλά χρειάζονται έργα, σκληρή δουλειά, νίκες, να πρωταγωνιστούμε καθημερινά και στα γήπεδα και στην κοινωνία. Το έχουμε πετύχει αυτό και αισθάνομαι περήφανος για όλους εσάς. Να έχετε την υγεία σας και όλα θα πάνε καλά".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software