Νίκησαν την Ισπανία οι παίδες της Ελλάδας!

Νίκησαν την Ισπανία οι παίδες της Ελλάδας!
Με γκολ του Λευτέρη Λυρατζή στο 74ο λεπτό η εθνική ομάδα των παίδων νίκησε 1-0 την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παραμένοντας εντός του στόχου της, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά της Elite Round Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Πολωνία. Πλέον, η εθνική θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία την Τετάρτη. Την ίδια ημέρα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία 3-19/5/2017, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.

Η σύνθεση της εθνικής:

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς , Γαϊτανίδης, Κατσούκης (49' Βρακάς, 62' Αλεξανδρόπουλος), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48' Γκαργκατλατζίδης).

Powered by TUODY Software