Τέλος από τη Μάλαγα ο Μίτσελ

Τέλος από τη Μάλαγα ο Μίτσελ
Με τη Μάλαγα να πραγματοποιεί τον χειρότερο πρώτο γύρο στην ιστορία της στη La Liga και να βρίσκεται "κολλημένη" στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι ημέρες του Μίτσελ στην Ανδαλουσία ήταν... μετρημένες.

Το μέτρημα τελείωσε σήμερα, μία ημέρα μετά από την ήττα με 1-0 από τη Χετάφε, που άφησε τη Μάλαγα στην ουρά του ισπανικού πρωταθλήματος με 11 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Η διοίκηση του συλλόγου απέλυσε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και αναζητά τον άνθρωπο που θα αναλάβει την "αποστολή αυτοκτονίας", να κρατήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Το "διαζύγιο" θα είχε έρθει νωρίτερα, αν η -ευρισκόμενη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση- Μάλαγα δεν υπολόγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ της προβλεπόμενης αποζημίωσης στον 55χρονο προπονητή.

Ο Μίτσελ είχε αναλάβει τη Μάλαγα τον περασμένο Μάρτιο, σε μία δύσκολη συγκυρία, και κατάφερε να την κρατήσει στην Primera Division, όμως η αποδυνάμωση της ομάδας το καλοκαίρι, όταν αποχώρησαν οι Σάντρο, Καμάτσο και Φορνάλς, δεν του άφησε πολλά περιθώρια να "χτίσει" κάτι αξιόλογο.
Powered by TUODY Software