«Ο Παναθηναϊκός δεν θα υποβιβαστεί»

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα υποβιβαστεί»

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα υποβιβαστεί, χωρίς, όμως, να μπει σε λεπτομέρειες για τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας περιόδου, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που βάζει χρήματα στο «τριφύλλι», ξεκαθάρισε πως θα πληρωθούν από τον μεγαλομέτοχο οι Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, και η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Αναφερόμενος αρχικά στην παρουσία των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συνεδρίασε η διοίκηση, ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι «δεν υπήρξε καμία διαφωνία, ήρθαν δύο άνθρωποι από τη Θύρα 13 που ήθελαν να ενημερωθούν και δικαιολογημένα για όλα όσα γράφονται από το πρωί.

Τους εξηγήσαμε ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται ακριβώς, καθίσαμε αρκετή ώρα, ενημερώθηκαν και έφυγαν με την ευχή όλα όσα λένε να γίνουν πράξεις. Η πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν υπάρχει μία ποινή για τον Βέμερ που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να λύσει αυτό το πρόβλημα που είναι πολύπλοκο.

Υπάρχουν τρεις ποινές από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, για τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν αλλά αυτά τα λεφτά θα μπουν», είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου και συνέχισε: «Οι βαθμοί ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί και δεν θα πάει ποτέ η ομάδα στο παρά ένα για να πέσει. Αυτά τα λεφτά των ποινών που άμεσα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει για το -9 είναι λίγα.

Τα πολλά είναι μέχρι το τέλος της σεζόν που πρέπει να βρει ο κύριος Αλαφούζος για να έχει τη νέα σεζόν ρυθμισμένα όλα τα χρέη προκειμένου να είναι βιώσιμος. Ο Παναθηναϊκός για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο θέλει ένα ποσό βατό και θα κατατεθεί. 

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την δόση και όχι όλο το ποσό στον Βέμερ. Και για τον Βέμερ θα γίνει κάτι ανάλογο. Με τον παίκτη δεν έχουμε επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε. Δεν έχουμε όμως. Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Παναθηναϊκός θα βρει αυτά τα λεφτά για να τα δώσει για να μην του βάλουν την ποινή των εννιά βαθμών για να υποβιβαστεί».  

Για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου είπε: «Ο κόσμος της ομάδας ενημερώθηκε για το πλάνο. Πολλά πράγματα δε γίνεται να ειπωθούν δημόσια. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κανονίσει όλες του τις οφειλές αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο», ενώ για το θέμα της κατάργησης του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός ζητά την αλλαγή της ποινής. Και άλλες έξι ομάδες. Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Παναθηναϊκό μπροστάρη και για τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Εμείς κάνουμε όλες τις προσπάθειες που πρέπει να ευελπιστούμε όλες οι ομάδες να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να μείνει στην κατηγορία. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Για την προσφυγή κατά της Αλ Αΐν στο θέμα του Μπεργκ επισήμανε: «Το θέμα είναι μεγάλο, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τώρα η FIFA και η UEFA θα πιέσουν περισσότερο για να πάρουμε τα χρήματα που πρέπει. Το μόνο που ζητώ από την ομάδα και από τον κόσμο είναι περισσότερη συσπείρωση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και ψυχολογική. Αν βρεθεί και σήμερα ο επόμενος μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα. Ο κύριος Αλαφούζος θα πληρώσει αυτά που έχει δεσμευτεί και στη συνέχεια να πορευτεί με τον νέο επενδυτή»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software