"Έδεσε" Βρουσάι ο Ολυμπιακός

"Έδεσε" Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ του Ολυμπιακού και για αυτόν τον λόγο οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και να γίνει ο ποδοσφαιριστής που όλοι στον Πειραιά περιμένουν.

Η συνεργασία του Βρουσάι με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία πρόθεση να τον χάσουν και αυτό είχε ξεκαθαριστεί σε κάθε τόνο στον ποδοσφαιριστή. Ετσι, την Τετάρτη ο Βρουσάι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του Λιμανιού.

Οπως είναι λογικό, η ανανέωση έγινε με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ποδοσφαιριστή, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2022. Κάτι, ωστόσο, που μένει να επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Βρουσάι εντάχθηκε στις ακαδημίες και την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2015, με μεταγραφή από τον Ναυπακτιακό. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Κ-20 και το Youth League της UEFA και ξεκίνησε να προωθείται στην πρώτη ομάδα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Βρουσάι αναμένεται να ακολουθήσει η παραχώρησή του στη Βίλεμ, μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας. Οι Ολλανδοί επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες ή για 1,5 χρόνο. Παράλληλα επιθυμούν να βάλουν και οψιόν αγοράς του παίκτη στη συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Powered by TUODY Software