Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έλληνες διαιτητές όρισε η ΚΕΔ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έλληνες διαιτητές όρισε η ΚΕΔ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής με την ΚΕΔ να ορίζει τους μοναδικούς διαθέσιμους διεθνείς, Κορομηλά, Καρακατσούνη και Παπαπέτρου, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Όπως αναμενόταν, δεν ορίστηκαν ξένοι ρέφερι ούτε οι τρεις που βρέθηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε μετά από την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο.
 
Πλέον, αναμένεται η αντίδραση των "ερυθρολεύκων", που με εξώδικο έχουν ενημερώσει για την πρόθεσή τους να μην αγωνιστούν στο ΣΕΦ, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές.

Ουσιαστικά η ΚΕΔ οδηγήθηκε εξ ορισμού στα συγκεκριμένα 3 ονόματα, μεταξύ των διεθνών διαιτητών. Ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι Περιστέρι-Κύμη, ο Σχοινάς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Σώμος και Συμεωνίδης δεν είναι αξιολογημένοι στην κατηγορία των πιο έμπειρων διαιτητών, Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου (επίσης τιμωρημένος ο τελευταίος) σφύριξαν στον αγώνα του κυπέλλου, ενώ τέλος η Τσαρούχα δεν θεωρείται έτοιμη να βρεθεί σε τέτοιο αγώνα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software