Η... παραλήπτρια των μηνυμάτων του ερωτευμένου Τσιτσιπά

Η... παραλήπτρια των μηνυμάτων του ερωτευμένου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτελεί δεινό χρήστη των social media και συχνά εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του μέσα από τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί.

Από στίχους και αποφθέγματα μεγάλων φιλοσόφων, μέχρι video με παιχνίδια του, ο 20χρονος πρωταθλητής, νο8 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν διστάζει να στείλει ακόμα και μηνύματα προς... κάθε κατεύθυνση.

Αυτό έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter προ ημερών, όταν ανέβασε δύο μηνύματα με σαφές ρομαντικό περιεχόμενο.

"Αν η καρδιά μπορούσε να σκεφτεί θα σταματούσε", ήταν το πρώτο μήνυμα και στο δεύτερο έγραφε: "Ευτυχία είναι να κοιμάσαι στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου και να ξυπνάς με τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις".

Όπως είναι φυσικό, η... αναζήτηση του παραλήπτη των μηνυμάτων άρχισε σε δευτερόλεπτα. Η Μαρία Σάκκαρη, η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια που πορεύεται μαζί του όλο αυτό το διάστημα στην κορυφή, ήταν ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι ο αποδέκτης, ενώ στη... λίστα βρέθηκε και η συνομίληκή του και μεγάλο ταλέντο του γυναικείου τένις, Ναόμι Οσάκα.

Τα tweets του Τσιτσιπά

 

 

 

 

Powered by TUODY Software