Δημόσια συγγνώμη από τον Ουάρντα, τον στηρίζει ο Σαλάχ

Δημόσια συγγνώμη από τον Ουάρντα, τον στηρίζει ο Σαλάχ

Η απολογία του Αμρ Ουάρντα, μετά τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε ροζ σκάνδαλο, ήρθε μέσω video στο Facebook. Ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη απ' όλους όσους άγγιξε η δυσάρεστη ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είπε: "Συγγνώμη. Συγγνώμη στους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, την οικογένειά μου. Υπόσχομαι πως όλα θα γίνουν νορμάλ σύντομα και δεν πρόκειται ξανά να κάνω κάτι που θα θυμώσει κάποιον εξαιτίας μου".

Στήριξη και από τον Ουάρντα

Την άρση της τιμωρίας του Ουάρντα ζήτησε εμμέσως κι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με μήνυμα που έστειλε μέσω social media.

Ο σταρ των Αιγύπτιων περιέγραψε την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία κατηγορείται ο παίκτης του ΠΑΟΚ, χωρίς να τον κατονομάσει, χαρακτηρίζοντας την αποβολή από την ομάδα ως "εύκολη λύση".

Τόνισε, επιπλέον, πως πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και στην ανάγκη να υπάρξει σωστή καθοδήγηση, αντί για παραγκωνισμός.

"Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. 'Όχι' σημαίνει 'όχι'. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν οι ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι και η πιο εύκολη διαφυγή", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια με νέο Tweet πρόσθεσε:

"Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση".

 

 

 

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software