Φορτούνης: Να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι

Φορτούνης: Να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα του "One Channel" από την Πολωνία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, και αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους", στην προετοιμασία της ομάδας, στις νέες μεταγραφές, αλλά και στον ρόλο τόσο του ίδιου ως αρχηγός, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων που ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.

"Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω όλους τους παίκτες. Μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, ώστε σιγά – σιγά να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρσι", τόνισε.

Μιλώντας για την προετοιμασία και τον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, υπογράμμισε πως "η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Ο προπονητής είναι ίδιος με πέρσι, οπότε ξέρουμε πάνω – κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούριους παίκτες, είναι όλοι καλά παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Σιγά – σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής".

Για τη σημασία της συνοχής στο γήπεδο και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια διευκρίνισε πως "το είδαμε και πέρσι αυτό, είχαμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software