Μηνύσεις από Αντετοκούνμπο για παράνομη χρήση του "Greek Freak"

Μηνύσεις από Αντετοκούνμπο για παράνομη χρήση του "Greek Freak"

Ο εφετινός MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μήνυσε έναν άνδρα από την Πενσιλβάνια, χθές Δευτέρα, για την υποτιθέμενη πώληση t-shirt και άλλων ενδυμάτων με το εμπορικό σήμα "Greek Freak", χωρίς την άδεια του ίδιου.

Ο Giannis, κατηγόρησε τον Γίντερ Μπογκάλ -ο οποίος πωλεί ενδύματα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στην ιστοσελίδα του- πως εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα "Greek Freak", του οποίου τα δικαιώματα κατέχει αποκλειστικά ο Γιάννης και επωφελείται με αυτόν τον τρόπο από την επιτυχία του αστέρα των Μπακς.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπογκάλ ενήργησε με κακή πίστη "με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA".

Ο Αντετοκούνμπο, είπε επίσης, ότι ο Μπογκάλ δεν απάντησε στην επιστολή της 3ης Μαϊου για "παύση και εγκατάλειψη" της πώλησης παράνομων προϊόντων.

Ο παίκτης του Μιλγουόκι επιδιώκει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσης, καθώς και την απαγόρευση περαιτέρω παραβάσεων.

Η ιστοσελίδα του Μπογκάλ προσφέρει επίσης ενδύματα με απεικονίσεις των πρώην MVP, Στέφεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν.

Powered by TUODY Software