Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού σε Champions League και Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού σε Champions League και Europa League

Σε δύο κληρωτίδες θα μπει αύριο (22/7) στη Νιόν ο Ολυμπιακός, που θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον αποκλείσει τη Βικτόρια Πλζεν, αλλά και τον πιθανό αντίπαλό του στην αντίστοιχη φάση του Europa League, αν αποκλειστεί από τους Τσέχους.

Στο Europa League οι Πειραιώτες θα είναι στους ισχυρούς και τοποθετήθηκαν στο 1ο γκρουπ, έχοντας ως πιθανές αντιπάλους την Αούστρια Βιέννης, τη βελγική Αντβέρπ και τους νικητές των ζευγαριών Νόρκεπινγκ (Σουηδία)-Λιεπάγια (Λετονία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν)-Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία)-Έσμπιεργκ (Δανία).

Στις 13:00 στη Νιόν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Champions League. Ας δούμε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού εάν περάσει τη Βικτόρια Πλζεν. Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ ή ΛΑΣΚ Λιντς.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κληρωθεί με τη Κράσνονταρ στον τρίτο προκριματικό γύρο τότε ο αντίπαλος του στα play offs του Champions League θα προκύψει από το ζευγάρι της Πόρτο, διότι γίνεται ορισμός λόγω του γεγονότος πως δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Εάν ο Ολυμπιακός κληρωθεί με μία εκ των Μπριζ, Μπασακσεχίρ και Λίντσερ τότε ο αντίπαλος του στα play offs θα προκύψει από το ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου.

Powered by TUODY Software