Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Βατούς αντιπάλους έφερε η κλήρωση του 3ου προκριματικού του Europa League για τις ελληνικές ομάδες.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χόνβεντ ή Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, ο νικητής του ζευγαριού Άρης-ΑΕ Λεμεσού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μόλντε-Τσουκαρίτσκι, ο νικητής του Ατρόμητος-Στρέντα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο ενώ τέλος ο Ολυμπιακός στην απευκταία περίπτωση που αποκλειστεί από την Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League με τη βελγική Αντβέρπ.

Πιο συγκεκριμένα το νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στην ουγγρική Χόνβεντ και τη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Η Ένωση θα δώσει το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της εκτός έδρας, στις 8/8, και θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ στις 15 Αυγούστου.

Η νορβηγική Μόλντε ή η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο, εφόσον οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Άρης θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η πολωνική Λέγκια ή η φινλανδική Κουόπιο θα είναι ο αντίπαλος του Ατρομήτου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι «κυανέρυθροι» αποκλείσουν την Ντουναΐσκα Στρέντα. Ο Ατρόμητος θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15/8 στο Περιστέρι.

Τη βελγική Αντβέρπ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον βεβαίως αποκλειστεί από το Champions League, μετά τις αναμετρήσεις του Β΄ προκριματικού γύρου με τη Βικτόρια Πλζεν. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για το πρώτο ματς στην Αμβέρσα, στις 8 Αυγούστου, και θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Powered by TUODY Software