Οι εντυπωσιακές νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Οι εντυπωσιακές νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι νέες εμφανίσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να τις παρουσιάζουν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".

Η μία φανέλα είναι η κλασσική ερυθρόλευκη, η δεύτερη είναι λευκή και η τρίτη μπλε. Οι εμφανίσεις, όπως και την περσινή σεζόν, είναι δημιούργημα της NIKE και έχουν επάνω τους το λογότυπο της BWIN.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης. Οι Πειραιώτες θα χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες εμφανίσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του να τις παρουσιάζουν το απόγευμα της Πέμπτης στους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση.

Αγγελόπουλοι: Ίσως αλλάξουμε τη μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανέφεραν πως η φετινή χρονιά θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει μόνο στη διευρυμένη Euroleague.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη bwin. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα".

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Να ευχαριστήσω την BWIN για τη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται όλο και καλύτερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες γι' αυτό. Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη".

Βίντεο από την εκδήλωση

Powered by TUODY Software