Στα δικαστήρια ο Ολυμπιακός με την προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ

Στα δικαστήρια ο Ολυμπιακός με την προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ

Το δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός για τις οφειλές και τους όρους που δεν τηρήθηκαν ποτέ από την προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ.

Πριν από λίγες ημέρες, η αποχωρήσασα διοίκηση ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την Ε.Ε.Α. πως οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν το ποσό των 430.000, το οποίο με τους φόρους κλπ. ξεπερνά τις 500.000.

Η συγκεκριμένη, επιστολή, όμως δεν έμεινε αναπάντητη από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έστω και ανεπίσημα αποφάσισαν να αντιδράσουν. Στο σύλλογο κάνουν λόγο για ολική ρήξη με την προηγούμενη διοίκηση εξαιτίας δικής της υπαιτιότητας, αφού δεν είχαν τηρηθεί πολλοί από τους προβλεπόμενους όρους.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως η σύμβαση με το ΣΕΦ δεν τηρήθηκε από πλευράς των ιθυνόντων, καθώς υπήρχαν μια σειρά από προβλεπόμενα έργα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν ποτέ. Γι' αυτόn τον λόγο άλλωστε είχε αυξηθεί το τίμημα το 2015. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα, τα στελέχη του ΣΕΦ χρησιμοποιούσαν διάφορες δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις ενώ αλλάξανε ακόμα και τη διοίκηση όταν οι δικαιολογίες εξαντλήθηκαν.

Τα έργα αυτά περιελάμβαναν την αλλαγή των ηλεκτρονικών πινάκων, την αλλαγή των φώτων σε LED - σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωλίγκας-, την εξωτερική περίφραξη, μια σειρά από έργα βελτίωσης και καθαριότητας και πολλά άλλα μικρότερα αλλά εξίσου σοβαρά θέματα. Τελικά, από το 2015 άλλαξαν τον έναν πίνακα το 2019 και αντί για νέα φώτα, χρησιμοποιούσαν στους αγώνες του Ολυμπιακού τα περιμετρικά φώτα του στίβου. Αυτό δημιούργησε στην ΚΑΕ, πέρα των προβλημάτων και μια σειρά από διαφυγόντα οικονομικά έσοδα, τα οποία θα διεκδικηθούν μέσω δικαστικής οδού.

Οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει με επιστολή τους, τόσο το ΣΕΦ όσο και τον Υπουργό αλλά και την ΕΕΑ για όλα τα παραπάνω και μάλιστα τις ερχόμενες ημέρες θα κατατεθεί η σχετική αγωγή. Επιπλέον, έχει γίνει συζητήσει με τον Υπουργό επί του θέματος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με Σκινδήλια – Λεπενιώτη με αναφορά στα τρομερά προβλήματα που υπήρχαν στην συνεργασία καθώς και στο ότι η ΚΑΕ θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Μάλιστα, στο σύλλογο έχουν προκληθεί ερωτηματικά, αφού οι ίδιοι ισχυρίζονται πως οι επενδύσει της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας έχει πληρώσει με δικά της χρήματα περίπου 3-4 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν να πληρώνουν διπλάσιο ποσό από όσα δίνουν άλλες ΚΑΕ για μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα γήπεδα, γεγονός που πρέπει να διορθωθεί.

Powered by TUODY Software