Το νέο όνομα του Ολυμπιακού Β' - Αναπτυξιακή Ομάδα

Το νέο όνομα του Ολυμπιακού Β' - Αναπτυξιακή Ομάδα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός άλλαξε ξανά διακριτική ονομασία στο τμήμα μπάσκετ που θα συμμετάσχει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά την παρουσίαση του Ολυμπιακού Β' - Αναπτυξιακή Ομάδα, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη μετονομασία του τμήματος σε Ολυμπιακός Β' - Piraeus Bank, κατόπιν επίτευξης χορηγικής συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς.

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη μετονομασία της αναπτυξιακής ομάδας «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» σε «OLYMPIACOS B – PIRAEUS BANK» μετά από συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, Επιχειρηματικό Συνεργάτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 2013.

Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με την Τράπεζα Πειραιώς αποκτά πλέον και μία νέα διάσταση, καθώς στηρίζει το αναπτυξιακό project του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β’, στόχος του οποίου είναι η ανάδειξη των νέων ταλέντων, που σε βάθος χρόνου θα στελεχώσουν την ομάδα.

Ο Νίκος Λεπενιώτης, Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς σε αυτό το project. Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι άριστη τόσο μέσω του προγράμματος της Olympiacos BC World Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς, όσο και μέσω όλων των άλλων προγραμμάτων που εφαρμόζουμε από κοινού".

Powered by TUODY Software