Τζον Φαν’τ Σιπ: Έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό

Τζον Φαν’τ Σιπ: Έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της εθνικής απέναντι στην Αρμενία.

Ευχαριστημένος που η Εθνική Ελλάδας έδωσε συνέχεια στην καλή εικόνα της απέναντι στην Βοσνία, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζόνι Φαν’τ Σχιπ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της νίκης με 0-1 απέναντι στην Αρμενία: «Ήταν πολύ σημαντικό μετά τον αγώνα με την Βοσνία να δείξουμε ότι δουλεύουμε πάνω σε κάτι. Τα παιδιά έδειξαν και σήμερα ότι καταλαβαίνουν πως θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε βέβαια πολλά ακόμα να βελτιώσουμε, όπως η αποτελεσματικότητα. Σήμερα, έπρεπε να τελειώσουμε πολύ περισσότερες από τις φάσεις που δημιουργήσαμε. 

Εμείς κοιτάμε όμως την απόδοση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί με την μπάλα, παίξαμε πολύ γρήγορα, δημιουργήσαμε φάσεις. Στο δεύτερο έπρεπε να πολεμήσουμε περισσότερο, αφού η Αρμενία βγήκε μπροστά και μας πίεσε. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το χρονικό σημείο εμείς είχαμε πάλι τις καλύτερες ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό». 

Powered by TUODY Software