Αλέξης Κούγιας: Ξύλο σε άγνωστο που τον ενόχλησε στα μπουζούκια [video]

Αλέξης Κούγιας: Ξύλο σε άγνωστο που τον ενόχλησε στα μπουζούκια [video]

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και επιτυχημένος ποινικολόγος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Άγνωστος που τον προκάλεσε ενώ πανηγύριζε τη νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου δέχτηκε την επίθεσή του.

Γράφει ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και επιτυχημένος ποινικολόγος κατά καιρούς έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια που εχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό συνέβη σε γλέντι της ομάδας που διοικεί. Άγνωστος που τον προκάλεσε ενώ πανηγύριζε τη νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου δέχτηκε οργισμένη "απάντηση" στο βίντεο που εξασφάλισε το nooz.gr.

Και ενώ ο τραγουδιστής του κέντρου ακούγεται να τραγουδάει τον ύμνο της ΑΕΛ, άγνωστος πλησιάζει στο τραπέζι του κυρίου Κούγια του λέει κάτι και εκείνος αντιδρά αμυνόμενος,  κραδαίνοντας αρχικά αντικείμενα από το τραπέζι του ενώ στη συνέχεια συμπλέκεται υψώνοντας το χέρι του με κίνηση γροθιάς προς τον αγνωστο.
Το βίντεο διακόπτεται αλλά το μόνο σίγουρο ήταν η έκπληξη που ένιωσαν οι θαμώνες του κέντρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κούγιας εμπλέκεται σε παρόμοιο επεισόδιο.

Τον Μάρτιο του 2019 Στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας είχε αντίστοιχη αψιμαχία με τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο όπου το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων

Διαβάστε: Η έκπληξη του Αλέξη Κούγια στον Αχιλλέα Μπέο: Γιατί έστειλε τούρτα στον "καλύτερο δήμαρχο"


Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Powered by TUODY Software