Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες: Ο θρυλικός "βούβαλος"

Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες: Ο θρυλικός "βούβαλος"
Ο 26ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Θιούντορ Ρούσβελτ είχε πει πως «μόνο σ' αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν».

Δεν ξέρουμε γιατί το είχε πει αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες ήρθε σαν σήμερα (8/3/1963) στη ζωή για να μας αποδείξει πως η ζωή όσο μικρή και να είναι, σου δίνει την ευκαιρία να μην είσαι ένας απλός περαστικός. Αρκεί να μη φοβάσαι να τη ζήσεις.

Ο Φούνες, το παιδί με τα παραπάνω κιλά που γεννήθηκε στην πόλη των περίπου 150.000 κατοίκων του Σαν Λουίς της Αργεντινής πριν από 50 χρόνια, έμεινε σ΄αυτόν τον πλανήτη μόλις 28 χρόνια, αφού η ευαίσθητη καρδιά του σταμάτησε να χτυπά ξαφνικά στις 11/1 του 1992.

Ο "μπούφαλο", που φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι και σήμερα κάνει αρκετούς νέους να τον αναζητούν στο internet, ώστε να μάθουν για τα κατορθώματά του και τους παλιότερους που τον έζησαν να θυμηθούν τις χαρές που τους έδωσε.

Το woop.gr, με αφορμή τη μέρα που γεννήθηκε ο θρύλος του... Θρύλου, ζήτησε από τους Μηνά Χατζίδη, Σάββα Κωφίδη και Νίκο Βαμβακούλα να μιλήσουν για τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή, Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες!


Για να διαβάσετε το υπόλοιπο κείμενο του Woop.gr, πατήστε ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμη

- Με τον γιο του στο Ρέντη ο Γκρέκο (photo)
- Σε πρώτο πλάνο η κατοχή

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software